Cristina Gainaru Home Arhitectura Picturi si grafica Obiecte decorative Design interior Evenimente About
Garden Art Expo
Garden Art Expo

Garden Art Expo este o expozitie deosebita, realizata intr-un loc mai putin obisnuit si anume "Paque Bistro & More" si care va dura din 17 pana in 31 mai 2019. Intr-o atmosfera extrem de degajata si neinhibata evenimentul a semanat cu intalnirea unor prieteni buni care au in comun arta. Cei 23 de participanti au etalat pe peretii bistroului niste lucrari minunate care au cuprins mai multe stiluri: pictura, grafica, vitraliu. Vernisajul din data de 18 mai a fost si el cu totul deosebit ca de altfel intreaga expozitie.


Garden Art Expo   Garden Art Expo   Garden Art Expo   Garden Art Expo   Garden Art Expo   Garden Art Expo   Garden Art Expo  
Expozitia marina
Expozitia "Marina"

Casa de Cultura Mihai Eminescu impreuna cu Liga Navala Romana- filiala Bucuresti gazduieste intre 30.07- 20.08 2018 expozitia "Marina" sub competenta organizare a Dl Vergil Cojocaru- Cover curatorul expozitiei si artist plastic. "Flotila artistica albastra" a Ligii Navale compusa din 31 de artisti plastici reuseste sa aduca in salile centrului cultural culoarea si murmurul marii. "Diversitatea temelor si a genurilor artistice este un exemplu intens de daruire si perseverenta...prin care artistii plastici creaza...opere de arta dainuitoare in care isi inglobeaza sufletul cu puterea si credinta in a produce bucurie publicului admirator de arta" ( V. Cojocaru-Cover)


Expozitia marina   Expozitia marina   Expozitia marina   Expozitia marina   Expozitia marina   Expozitia marina   Expozitia marina  
Expozitia iasi
Salonul National de Arta Plastica "Atitudini Contemporane"

Salonul National de Arta Plastica "Atitudini Contemporane"ed a XIa din iunie 2018 a fost gazduit de galeria de arta "Victoria" din Iasi. Manifestarea recunoscuta prin caracterul ei itinerant si solitar a reunit pe simeze 31 de artisti plastici profesionisti, operele lor acoperind un spectru larg de teme si tehnici (pictura in ulei sau acrilic, vitraliu, mozaic, arta textila, grafica). De remarcat invitatul special artistul plastic, profesorul Mimmo Corrado cunoscut drept Calabrese. Vernisajul a avut loc pe data de 21 iunie ora 18 iar expozitia ramane deschisa iubitorilor de arta in perioada 20-30 iunie 2018


Salonul National de Arta Plastica   Salonul National de Arta Plastica   Expozitia   Expozitia   Salonul National de Arta Plastica   Expozitia   Expozitia  
Expozitia noblesse
Expozitia "Fusion Arts"

In luna mai Palatul Noblesse - Lifestyle Palace devine un hot spot al artelor si industriilor creative gazduind expozitia de lucrari din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, design-ului de interior, de produs si multe alte variate manifestari artistice. Fusion Arts, un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse, promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public peste 50 de artisti din diferite domenii.Acesti 50 de artisti au fost selectionati sa-si expuna lucrarile pe parcursul a 9 zile intre 21 si 30 mai 2017


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia eclectica
Expozitia "Eclectica"

Pe data de 12 aprilie 2017 a avut loc vernisajul expozitiei "Eclectica" - pictura, grafica si sculptura, organizata de Events 2A intr-un spatiu nonconformist dar foarte prietenos - Fabrica Venue Club. Expozitia a fost ca o aventura care i-a purtat pe vizitatori printre obiecte de arta diferite, in stiluri diferite totul intr-o ambianta prietenoasa in mirosul placut al cafelelor, stralucirea paharelor si murmurul discutiilor. Desi spatiul a fost neobisnuit pentru o expozitie de arta, ansamblul expozitional a fost intr-o armonie perfecta cu locul creind un mediu placut de discutii si relaxare.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia aslan
Expozitia "Ferestre spre noi"

Expozitia "Ferestre spre noi" a inceput pe 20 oct 2016 si ca de fiecare data in ultimii ani s-a tinut in perioada Congresului de Geriatrie si Gerontologie al INGG „Ana Aslan”- Otopeni. Trei prieteni, artisti entuziasti si-au expus aici o parte dintre lucrarile de peste an.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia interferente
Expozitia "Interferente"

Expozitia de arta “Interferente” organizata de Galeria Elite Prof Art in colaborare cu Crowne Plaza Hotel Bucharest a avut vernisajul in data de 17.10.2016.- si se va incheia pe 12.11.2016 Persoanele care viziteaza expozitia ajung intr-un spatiu generos si luminos, aranjat judicios si cu profesionalism Plimbarea prin expozitie este de fapt o trecere lina de la ulei sau acrylic pe panza, tus si acuarela, vitraliu, pictura/colaj, tempera pana la icoane pe sticla, de la clasic la abstract.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia quantic
Expozitia "Festivalul "Teatrul sub luna" ed. a II-a"

In cadrul Festivalului de teatru urban ”Teatru sub luna” ed. a II-a de la Clubul Quantic a avut loc si o expozitie colectiva al carui vernisaj a fost pe data de 8 iulie 2016 la ora 18. Deschiderea expozitiei a fost facuta de criticul de arta, d-nul Armand Steriadi si a fost urmata de un concert al elevilor de la Liceul de muzica “Dinu Lipatti” Ca si data trecuta festivalula fost o actiune complexa unde artele ( picture, obiectele decorative, teatrul dansul si muzica) se intalnesc spre bucuria spectatorilor.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia primavara
Expozitia "Primavara"

Intre 18 martie si 18 aprilie Galeria de arta Elite organizeaza expozitia cu titlul "Primavara" in cadrul hotelului Crowne Plaza. Cei 13 artisti care au expus au umplut de culoare si frumos salile expozitiei spre delectarea vizitatorilor prezenti la vernisajul din ziua de 25 martie.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia Amprente
Expozitia "Amprente"

Expozitia "Amprente" s-a deschis ca de fiecare data in ultimii ani in perioada Congresului de geriatrie de la Otopeni. Aceeasi cinci prieteni, artisti entuziasti si-au expus lucrarile de peste an.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia Teatru sub luna
Expozitia "Teatru sub luna"

Expozitia "Teatru sub luna" s-a desfasurat in perioada 03-07-2015 - 26-07-2015 in cadrul Festivalului de teatru urban, intr-un loc deosebit, o casa veche si frumoasa din Carol 53. In fiecare weekend teatrul, muzica si culorile s-au impletit intr-o atmosfera vesela si prietenoasa.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia Adaptation (Remember Gaudi)
Expozitia "Adaptation (Remember Gaudi)"

Expozitia Adaptation (Remember Gaudi) a avut vernisajul in 29-05-2015 si a fost gazduita intr-un conac pitoresc in Curtea de Arges. Frumusetea locului si varietatea temelor lucrarilor elevilor Scolii de Arta Bucuresti - sectia Decoratiuni au facut din aceasta expozitie un eveniment impresionant. La atmosfera placuta si-au adus contributia si 3 elevi ai sectiei de muzica - chitara clasica.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia Armonii de primavara
Expozitia "Armonii de primavara in culori si muzica"

In data de 9-05-2015 la Centrul de afaceri Sud a avut loc vernisajul expozitiei "Armonii de primavara in culori si muzica" , o frumoasa imbinare intre culorile tablourilor elevilor Scolii de arte Bucuresti si sunetele muzicii clasice interpretate de olimpicii Liceului de muzica "Dinu Lipatti".


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia Imagine si imaginatie
Expozitia "Imagine si imaginatie"

Incepand cu data de 23 octombrie 2014 in Sera mica a INGG "Ana Aslan" - Otopeni a avut loc expozitia de pictura si decoratiuni interioare "Imagine si imaginatie". Expozitia aduna 4 artisti plastici cu tehnici si abordari diferite dar iubitori de frumos si un grup de pacienti din grupa de terapie prin arta "Artterapie".


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitie
Expozitia "File de manuscris"

In perioada 28 martie - 17 aprilie 2014 la Galeriile Arta din Campulung-Muscel a avut loc expozitia Scolii de arta Bucuresti "File de manuscris".
Vernisajul a avut loc vineri, 28 martie 2014 incepand cu orele 16:00. Temele abordate sunt variate dar toate incearca sa se apropie de migaloasa arta a manuscriselor medievale.


Expozitie   Expozitie   Expozitie   Expozitie   Expozitie   Expozitie   Expozitie  
Expozitie
Expozitia "5"

In perioada 24-27 octombrie 2013 in Sera mica a INGG "Ana Aslan"- Otopeni va avea loc expozitia de pictura si decoratiuni interioare "5". Expozitia aduna impreuna 5 entuziasti ai artelor care au sau au avut legatura cu institutul si care au dorit sa-si exprime astfel iubirea de frumos.
Va asteptam la vernisajul expozitiei, si la un concert de muzica simfonica care vor incepe la ora 17.30, imediat dupa congresul medicilor de la ora 14:30.


Expozitie   Expozitie   Expozitie   Expozitie   Expozitie   Expozitie   Expozitie  
Expozitie Hora Ielelor
Expozitie "Hora Ielelor"

In data de 31 August 2013, ora 11:00 are loc vernisajul expozitiei de pictura si decoratiuni interioare "Hora Ielelor". Expozitia are loc in strada Nicolae-Filipescu nr 39-41 la etajul 1 si contureaza o hora de idei si culori filtrata prin trei personalitati diferite. Arhitectul, medicul si informaticianul si-au ignorat preocuparile de zi cu zi si tratand teme diferite prin intermediul tehnicilor diferite au lasat sa vorbeasca artistul. Expozitia este deschisa pentru public doua zile in weekendul 31 august - 1 septembrie.


Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor  
Expozitie Sala Studio
Expozitie Sala Studio

Intre 17.05.2013 - 22.05.2013 a avut loc la Sala Studio - Piata Romana expozitia Scolii de Arte Bucuresti, sectia Decoratiuni Interioare. Vernisajul a avut loc vineri, 17 mai 2013 incepand cu orele 18:00.
"Spre a exprima gandurile si aleasa sensibilitate se recurge la motive vegetale si geometrice iar cursantii si-au finalizat lucrarile printr-un modelaj rafinat si rezolvari cromatice de mare expresivitate in care regasim unele “citate si din alti artisti”(si uneori chiar interferente cu diverse culturi exotice)."

Expozitie Sala Studio   Expozitie Sala Studio   Expozitie Sala Studio   Expozitie Sala Studio   Expozitie Sala Studio   Expozitie Sala Studio   Expozitie Sala Studio  
Expozitie Bosch Dremel
Expozitie Dremel-Bosch

Expozitia Scolii de Arte Bucuresti, sectia Decoratiuni Interioare- "Trofeul Dremel" are loc la Bricostore Baneasa in perioada 8.12.2012- 22.12.2012. Vernisajul are loc sambata, 8 decembrie 2012 incepand cu orele 17:30.

Expozitie Bosch Dremel   Expozitie Bosch Dremel   Expozitie Bosch Dremel   Expozitie Bosch Dremel   Expozitie Bosch Dremel   Expozitie Bosch Dremel   Expozitie Bosch Dremel  


Expozitie Campulung
Expozitie Campulung

Incepand cu 4 mai 2012 are loc la Galeria Arta din Campulung expozitia "Remember Klimt" a Scolii de Arta Bucuresti, sectia Decoratiuni Interioare. Vernisajul are loc vineri, 4 mai 2012 incepand cu orele 17:00.
"Temele din expozitia "Remember Klimt", inspirate din viata de zi cu zi, nu sunt decat ecouri discrete ale unor idei si sentimente proprii fiecarui artist in devenire, incarcate insa de un fior artistic genuin, ce depaseste prin semnificatie impresia aparenta a descriptivului. Si, spre a exprima gandurile si aleasa sensibilitate, se recurge doar la motive vegetale si geometrice pe care le potenteaza insa printr-un modelaj rafinat si rezolvari cromatice de mare expresivitate"

Expozitie Campulung   Expozitie Campulung   Expozitie Campulung   Expozitie Campulung   Expozitie Campulung   Expozitie Campulung   Expozitie Campulung  


targ hand-made
Targ de cercei Green Hours

"Sambata 22 martie 2008, intre orele 10 si 18, va avea loc la Green Hours targul post echinoctiul de primavara "Happy Hippie Fair" - Few more minutes cu cercei, coliere, genti hand-made."
"Printre participantii la targ s-au numarat Irina Moise care si-a scos oitele la pascut verdeata in Green, maimutica cu cercei care a venit cu brose, cercelusi si cu beculete luminoase, pikaciuka care si-a adus cu ea jucarioarele, the funky monkey a adus tablouri si cercei, cei de la Unda cu cerceii si gentule lor cu aplicatii dragute, Ana si Cristina cu cercelusii lor colorati si accesorii unice pentru fete."

Happy Hippie Fair   Happy Hippie Fair   Happy Hippie Fair   Happy Hippie Fair   Happy Hippie Fair   Happy Hippie Fair   Happy Hippie Fair  


 
Webdesign by Lizzart